Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Gjesteinlegg <3

22.nov.2011 @ 13:19 i Blogg 0 kommentarer

Heiii søte mennesker som leser bloggen til Veronica ♥

Siden Veronica suger til til å blogge så tenkte jeg at jeg sku skrive et mega-kult-awsome-bestevenn gjesteinlegg til henne. Akkurat nå står hun på kjøkkenet å steker kjøttdeig mens hun danser en sånn mega cp dans som vanlig :s.. Shit. Neida, skal vær litt søt besteveninne å skrive noe fint også da! Tihi.

Min kjære Veronica ♥ Er utrolig flott å ha en så nydlig besteveninne som deg, som jeg alltid har det digg med. Elsker at vi kan vær idioter sammen, å le av det etterpå. Tihi. Jeg føler at vennskaps-båndet våres er sterkere enn noen gang, å det er helt fantastisk godt å vite. Tanken på å miste deg er helt forferdlig, tenk at hvis vi ikke hadde hatt et så sterk bånd som vi har nå eller som vi har klart å bygge opp, så hadde vi kansje ikke vært besteveninner enda. Jeg bare elsker at du er Veronica liksom. Måten du er med meg på, den hemma idioiten du er ( tulla pus) å at du allltid vil meg godt. At du er så glad i mammaen min og slikt, åå det betyr så mye. Det er best for den gutten så får deg at han tar godt vare på deg, han vil jo ikke ha en gal asian etter seg? Hahaha. Håper du vet at jeg alltid er der for deg uansett hva, og stiller opp for deg uansett om det er 2 på natta!!

Håper at vennskapet våres varer for alltid. Å jeg elsker deg, å aldri aldri skal noen komme mellom vennskapet våres igjen. Love you hun :-)

Forever and Always ♥


Flotta jentåmi <3

Klem fra verdens beste veninna! TU!! Neida tulla :* HEHE.

' A best friend is someone who can see what's wrong even if you tell them you are '

<3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits